fbpx
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПРИ ПОРЪЧКА НАД 200 лв.

Търсене
Close this search box.

Връщане и Замяна

Клиентите на vendettaexclusive.com могат да върнат закупените стоки в 14-дневен срок без изрични основания за това според Закона за защита на потребителите (ЗЗП). Важно условие е състоянието на стоката да бъде същото, в което е получена, не е използвана, не е увредена цялостта на опаковката и има запазен търговския вид (всички етикети, стикери и т.н.)

Разходите за връщане на продукти и замяна са за сметка на клиента с изключение на случаите на грешка от страна на vendettaexclusive.com или при дефектна стока, транспортните такси се поемат от последните.

За да бъде приета пратката, тя трябва да отговаря на следните условия:

Върнатите артикули трябва да са със запазен търговски вид, да са придружени с оригиналните етикети, защити и опаковка, всички придружаващи ваучери, документи, както и разбира се, артикулите да са във вида, в който са доставени, без да са носени или подлагани на третиране, пране, опушени с цигарен дим, парфюмирани и т.н.

Възстановяване на сумата по върнатите продукти (пратки) се извършва по банков път и ще бъде възстановена в рамките на 10 работни дни.

0
  0
  Вашата количка
  Вашата количка е празнаОбратно към магазина
  Scroll to Top

  Абонирайте се за нашия бюлетин

  / ( месец / ден )

  ФИЛТРИ

  МЯСТО ЗА ФИЛТРИТЕ